«Έπεσε» η πλατφόρμα της ανοιχτής διαβούλευσης για την αστυνομία των ΑΕΙΠρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 19 Ιανουαρίου 2021, 16:21

Πριν λίγα 24ωρα αναρτήθηκε προς διαβούλευση το σχέδιο νόμου «Εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, προστασίας της Ακαδημαϊκής Ελευθερίας, Αναβάθμιση του Ακαδημαϊκού Περιβάλλοντος και άλλες διατάξεις», ωστόσο, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η Αστυνομία, η πλατφόρμα είναι εκτός λειτουργίας με αποτέλεσμα να μην μπορούν να κατατεθούν οι προτάσεις. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

Θέμα: «Αδυναμία υποβολής προτάσεων στην Ανοικτή Διαβούλευση opengov.gr.»

Κυρία και Κύριοι Υπουργοί,

Πριν λίγα 24ωρα αναρτήθηκε προς διαβούλευση το σχέδιο νόμου «Εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, προστασίας της Ακαδημαϊκής Ελευθερίας, Αναβάθμιση του Ακαδημαϊκού Περιβάλλοντος και άλλες διατάξεις».

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών εκπροσωπώντας 10.000 αστυνομικούς εξέδωσε χθες σχετικό κείμενο (υπ’ αριθ. 400/8 από 18/01/2021) προκειμένου να κατατεθούν οι απόψεις μας στη διαδικτυακή πλατφόρμα opengov.gr. Παρά τις επανειλημμένες προσπάθειές μας από χθες 18/01/2021 ώρες βραδινές, έως και μεσημβρινές ώρες της 19/01/2021, δεν δυνάμεθα να καταθέσουμε τις προτάσεις μας διαδικτυακά για το λόγο ότι η προαναφερόμενη ιστοσελίδα δεν λειτουργεί.

Πολλά δε είναι τα μέλη μας που είτε επισκέπτονται δια ζώσης, είτε επικοινωνούν με τα γραφεία μας διαμαρτυρόμενοι για το γεγονός ότι η πρόσβαση στη διαδικτυακή σελίδα δεν είναι εφικτή και συνεπώς δε δύναται να υποβάλλουν τις προτάσεις τους.

Κυρία και Κύριοι Υπουργοί,

Επειδή φρονούμε ότι το εν λόγω Σχέδιο Νόμου εμπεριέχει ρυθμίσεις οι οποίες θα επηρεάσουν τη λειτουργία της ΕΛ.ΑΣ. ως Οργανισμού στο μέλλον, αρνητικά κατά την άποψη μας, θεωρούμε δεδομένη την παράταση της προθεσμίας υποβολής προτάσεων στην προαναφερόμενη διαβούλευση, για ικανό χρονικό διάστημα, πέραν της καταληκτικής προθεσμίας (12:00 της 20/01/2021) που ισχύει έως σήμερα.

Για το Δ.Σ. της Ένωσης Αθηνών

Ο Πρόεδρος Πάκος Δημοσθένης

Ο Γενικός Γραμματέας Χύτας Κων/νος

 

 


Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 19 Ιανουαρίου 2021, 16:21Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *